Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Ilmalämpöpumput ovat erinomainen vaihtoehto kotiin tai toimistoon, kun halutaan säästää lämmityskuluissa ja parantaa sisäilman laatua. JL Talotekniikka tarjoaa laadukkaita ja energiatehokkaita ilmalämpöpumppuja eri tarpeisiin.

Ilmalämpöpumppu toimii niin, että se imee sisäilman lämmön talteen ja siirtää sen ulkolaitteeseen jäähdytettäväksi. Tämä varmistaa sen, että lämpöä ei tarvitse tuottaa niin paljon kuin ilman ilmalämpöpumppua. Käyttämillämme Mitsubishin ja Green ilmalämpöpumpuilla on erittäin hyvä hyötysuhde, mikä tarkoittaa sitä, että ne käyttävät vain vähän sähköä ja tuottavat paljon lämpöä.

JL Talotekniikka tarjoaa ammattitaitoisen asennuksen kaikille ilmalämpöpumpuille. Asennus sisältää laitteen valinnan, asennuksen, sähköliitännät ja käyttöopastuksen. Me toimitamme myös tarvittaessa ilmalämpöpumpun huollon ja korjauksen.

Jos haluat säästää lämmityskuluissa ja parantaa sisäilman laatua, hanki kotiisi tai toimistoosi laadukas ja energiatehokas ilmalämpöpumppu. Ota meihin yhteyttä ja saat asiantuntijamme avuksi valitsemaan sinulle sopivan ilmalämpöpumpun.

Hyvin huollettu ilmalämpöpumppu kuluttaa vähemmän sähköä ja pidentää laitteen käyttöikää. Tämä säästää sekä rahaa että ympäristöä. Huoltotiimimme suosittelee, että ilmalämpöpumppu huolletaan vähintään kerran vuodessa, jotta sen toiminta pysyy optimaalisena.

Ota yhteyttä JL Talotekniikkaan ja varaa huoltoaika ilmalämpöpumpullesi jo tänään – jotta voit olla varma, että kodin tai toimiston lämmitys- ja jäähdytyslaitteesi toimii aina luotettavasti.

Ilmalämpöpumpun huolto Kotka

Ilmalämpöpumput ovat erinomainen tapa lämmittää ja viilentää kotiasi tai toimistoasi. Kuitenkin, kuten kaikkien kodinkoneiden kanssa, ilmalämpöpumppujen säännöllinen huolto on tärkeää niiden toiminnan tehokkuuden, keston ja turvallisuuden kannalta.

JL Talotekniikka tarjoaa laadukkaan ilmalämpöpumpun huoltopalvelun Kotkassa, joka pitää laitteesi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Meidän asiantunteva tiimi suorittaa kaikki huoltotyöt ammattitaidolla, jotta ilmalämpöpumppusi toimii moitteettomasti vuosia.

Ilmalämpöpumpun huolto sisältää mm. pölyn, lian ja muiden epäpuhtauksien poiston, suodattimien vaihdon tai puhdistuksen, kompressorin ja säätöventtiilien tarkistuksen sekä kaikkien laitteeseen kuuluvien osien toimintakunnon testauksen. Tarvittaessa suoritamme myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten kylmäaineen lisäyksiä.

 

Ota yhteyttä meihin helposti ja nopeasti – Tarjoamme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua!

Voit lähettää meille sähköpostia, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa meille. Pyrimme vastaamaan lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa saat nopeiten yhteyden soittamalla!

Scroll to Top