Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

KAUKOLÄMPÖ JÄRJESTELMÄT

KAUKOLÄMPÖJÄRJESTELMÄT

Ympäristöystävällinen ja Helppokäyttöinen Lämmitysmuoto

Kaukolämpöjärjestelmä on lämmitysjärjestelmä, joka toimittaa lämpöä etäältä keskitetystä lämmönlähteestä kiinteistöihin. Tämä lämmönlähde voi olla esimerkiksi kaukolämpövoimala, jätevoimala, biolämpölaitos tai yhdistetty sähkön- ja lämmöntuotantolaitos. Lämpö siirretään lämpöverkon kautta putkistoa pitkin asiakkaiden kiinteistöihin, joissa sitä käytetään lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen.

Kaukolämpöjärjestelmä on yleinen lämmitysmuoto erityisesti taajama-alueilla, joissa on paljon tiiviisti rakennettuja kiinteistöjä. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, koska se voi perustua uusiutuviin energialähteisiin, kuten biopolttoaineisiin, sekä hyödyntää teollisuuden hukkalämpöä.

Kaukolämpöjärjestelmä on myös helppokäyttöinen ja huoltovapaa lämmitysmuoto, koska kiinteistöjen asukkaiden ei tarvitse huolehtia lämmitysjärjestelmän ylläpidosta ja huollosta. Lämmityksen hinta määräytyy yleensä markkinahintojen ja kaukolämpöyhtiön omien kustannusten perusteella.

Kaukolämpöjärjestelmän huolto

Kaukolämpöjärjestelmän huolto on tärkeä osa kodin tai kiinteistön lämmitysjärjestelmän ylläpitoa. Huollon avulla varmistetaan laitteiston toimivuus ja tehokkuus sekä ennaltaehkäistään mahdolliset viat ja ongelmat. JL Talotekniikka tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa kaukolämpöjärjestelmän huoltoa, jonka avulla voit varmistua siitä, että lämmitysjärjestelmäsi toimii optimaalisesti.

Kaukolämpöjärjestelmän huolto kannattaa suorittaa säännöllisesti, jotta voit varmistaa turvallisen ja toimivan kodin tai kiinteistön lämmitysjärjestelmän. Ota yhteyttä JL Talotekniikkaan, niin kartoitamme kaukolämpöjärjestelmäsi huollon tarpeet ja teemme tarvittavat toimenpiteet nopeasti ja ammattitaidolla.

Scroll to Top