Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

LÄMMITYS JÄRJESTELMÄT

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Lämmitysjärjestelmät

JL Talotekniikan monipuoliset lämmitysjärjestelmät ovat suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme paras mahdollinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ja erilaisiin lämmitystapoihin. Kaukolämpö on ekologinen ja energiatehokas vaihtoehto, joka on erittäin suosittu kaupunkiasukkaiden keskuudessa. Maalämpö puolestaan on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja mukava lämmitysvaihtoehto, joka sopii erityisesti maaseudun omakotitaloihin.

Sähkölämmitystä käytetään yhä useammin lämmitysmuotona, sillä se on helppo asentaa ja hallita. Öljylämmitys on elinkaarensa päässä oleva vaihtoehto, mutta se soveltuu edelleen monille alueille, joilla ei ole saatavilla muita lämmitysjärjestelmiä. Ilmalämpöpumppu on suosittu ja edullinen vaihtoehto, joka tarjoaa miellyttävän ja tasaisen lämmön kaikkina vuodenaikoina. Ammattimaiset asentajamme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitysjärjestelmän.

Kaukolämpöjärjestelmä
Ilmalämpövesipumppu
Lämpökeskus
Previous slide
Next slide

Lämmitysjärjestelmien huolto

JL Talotekniikka tarjoaa ammattitaitoisia ja kattavia huoltopalveluita eri lämmitysjärjestelmille. Huolehdimme lämmityslaitteiston kunnon tarkastuksesta, säädöistä ja tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaidemme lämmitysjärjestelmän toimivuus ja energiatehokkuus.

Huoltopalveluidemme avulla voit välttyä ylimääräisiltä korjauskuluilta ja energiahukalta, jonka rikkinäinen lämmitysjärjestelmä voi aiheuttaa. Meiltä saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua lämmitysjärjestelmän huoltoon. Soita meille ja pyydä tarjous!

Scroll to Top