Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

LVI HUOLTOTYÖT|

Ammattitaitoista ja Luotettavaa Huolenpitoa Kotisi LVI-järjestelmistä

Hoidamme monipuolisesti erilaisia LVI-huoltotöitä, jotka varmistavat kotisi LVI-järjestelmien ja laitteiden toimivuuden ja tehokkuuden. Pystymme tarjoamaan ammattitaitoista palvelua nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Huoltotöihin kuuluvat muun muassa patterien ilmanpoisto ja säätö, joka takaa tasaisen lämmön jakautumisen huoneissa. Ilmanpoisto poistaa pattereista olevan ilman, joka vähentää lämmönvaihtopinnan tehoa. Säädetty patteri taas varmistaa sen, että huoneiden lämpötila pysyy halutussa lämpötilassa.

Patteriverkoston perussäätöä
Previous slide
Next slide

Vesikalusteiden asennukset ovat usein tarpeen, kun halutaan päivittää vanhentuneet vesikalusteet tai asentaa uusia. Meiltä saat laajan valikoiman korkealaatuisia vesikalusteita kotiisi tai yritykseesi.

Vesihanan tai WC-pöntön vuodot voivat aiheuttaa paljon vahinkoa ja haittaa, mutta nopealla korjauksella saadaan tilanne hallintaan ja vahingot minimoitua.

Vesikalusteiden asennusta
Previous slide
Next slide

Lämmitysjärjestelmän puhdistus ja huolto on tärkeä tehdä säännöllisesti. Puhdistus poistaa kertyneet liat ja sakat järjestelmästä, joka parantaa lämmityksen tehoa ja ehkäisee mahdollisia vaurioita järjestelmän osissa.

Lattiakaivon ja viemärin säännöllinen puhdistus on tärkeää, sillä tukkeutunut viemäri voi johtaa epämiellyttäviin hajuihin ja jopa vesivahinkoihin. Me hoidamme lattiakaivon ja viemärin puhdistukset ammattitaidolla ja tehokkaasti,

Lämmitysjärjestelmän huoltoa
Viemärin kuvausta
Tukkeutuneen viemärin avausta
Previous slide
Next slide

Me JL Talotekniikalla olemme erikoistuneet LVI-järjestelmiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden toimivuudesta. Ammattitaitoiset ja kokeneet LVI-asentajamme tarkistavat ja huoltavat LVI-järjestelmäsi niin, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun LVI-ongelmiisi.

JL Talotekniikan LVI-huoltotöillä saat ammattitaitoista ja nopeaa apua kaikenlaisiin LVI-järjestelmien ongelmiin. Palveluvalikoimastamme löytyy niin vesikalusteiden asennusta, pattereiden huoltoa, vesihanan ja wc-pöntön vuotojen korjausta kuin lattiakaivon ja viemärin puhdistustakin.

LVI-huoltotyöt ovat yleensä pienempiä huoltotoimenpiteitä, joilla varmistetaan LVI-järjestelmien oikea toiminta ja estetään mahdollisia vikoja ja ongelmia muuttumasta suuremmiksi. Tällaisia huoltotoimenpiteitä ovat esimerkiksi:

  • Patterien ilmanpoisto ja säätö: Ilmanpoisto ja patterien säätö voivat parantaa lämmityksen toimivuutta ja tehokkuutta.
  • Vesihanan tai WC-pöntön vuodon korjaus: Pienet vuodot voivat johtaa suurempiin vesivahinkoihin, joten ne on syytä korjata mahdollisimman pian.
  • Lattiakaivon ja viemärin puhdistus: Viemärin tukkeutuminen voi johtaa ikäviin hajuhaittoihin ja jopa vesivahinkoihin.
  • Lämmitysjärjestelmän puhdistus: Lämmitysjärjestelmän puhdistus voi parantaa lämmityksen tehokkuutta ja estää mahdollisia ongelmia.
  • Hanan ja suihkupään vaihto: Vanhat hanat ja suihkupäät voivat olla kuluneita ja tehottomia, jolloin niiden vaihto voi parantaa veden virtausta ja säästää energiaa.

Ota yhteyttä meihin helposti ja nopeasti – Tarjoamme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua!

Voit lähettää meille sähköpostia, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa meille. Pyrimme vastaamaan lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa saat nopeiten yhteyden soittamalla!

Scroll to Top