Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

PALVELUT

LVI Huoltotyöt

JL Talotekniikka tarjoaa LVI-huoltopalveluita, joilla varmistetaan LVI-järjestelmien oikea toiminta ja ehkäistään mahdollisia vikoja ja ongelmia. Pienemmät LVI-huoltotyöt ovat meidän erikoisalaamme ja niihin kuuluvat esimerkiksi patterien ilmanpoisto ja säätö, vesihanan tai WC-pöntön vuodon korjaus, lattiakaivon ja viemärin puhdistus, lämmitysjärjestelmän puhdistus sekä hanan ja suihkupään vaihto. 

Lämmitysjärjestelmät

Tarjoamme lämmitysjärjestelmien asennus-, huolto- ja korjauspalveluita. Olipa kyseessä öljykattila, maalämpöpumppu tai kaukolämpöjärjestelmä, meillä on tarvittava asiantuntemus ja kokemus. Tavoitteenamme on pitää asiakkaidemme kodit ja tilat lämpiminä ja viihtyisinä.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ovat nykyaikaisia ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja rahaa. Me voimme asentaa ilmalämpöpumpun kotiisi tai yritykseesi ja varmistaa sen optimaalisen toiminnan.

Kaukolämpöjärjestelmät

JL Talotekniikka tarjoaa asiantuntevaa apua kaukolämpöjärjestelmän valintaan ja asennukseen. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen, helppokäyttöinen ja huoltovapaa lämmitysmuoto, joka perustuu keskitetysti tuotettuun lämpöön. Lämpö siirretään putkistoja pitkin kiinteistöihin, jossa sitä käytetään lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen. Ota yhteyttä JL Talotekniikkaan ja lämmitä kotisi ympäristöystävällisesti kaukolämmöllä!

Linjasaneeraus

Tarjoamme laadukasta linjasaneerauspalvelua, jonka avulla vanhat putkistot ja tekniset järjestelmät uusitaan ja korjataan. Linjasaneerausprosessi on tärkeä investointi, joka parantaa asuinrakennusten turvallisuutta ja asukkaiden viihtyvyyttä. Lisäksi se voi parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentää ympäristökuormitusta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Scroll to Top