Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

REFERENSSIT

Kohteet

Teemme yhteistyötä lukuisten eri asiakkaiden kanssa, aina yksittäisistä omakotitaloista suuriin yritys- ja teollisuuskohteisiin. Olemme toteuttaneet mm. teollisuuden jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä sekä kylpyhuoneiden kalustuksia ja putkiremontteja. Alla lisää infoa muutamista toteutuneista urakoistamme.

Haminan Wurth 2022
Previous slide
Next slide

Projekti 1

Haminan Wurth heinäkuu-joulukuu 2022. Kohteessa toteutettiin kokonaisvaltainen LVI-urakka. Vedet, lämmöt ja viemäröinnit, sisältäen mm. maalämmön, vesijohdot, uudet IV-koneet ja kattosäteilijät.

Omakotitalo Utti
Previous slide
Next slide

Projekti 2

Omakotitalo Utissa syksy 2022. Kohteessa uusittiin lämmityspuolen tekniikkaa mm. vesi-ilmalämpöpumppu, Split-ilmalämpöpumppu, lattialämmitys sekä uudet patterit ja patteriputket.

Päiväkoti Kotka
Previous slide
Next slide

Projekti 3

Päiväkodin remontti Kotkassa 2022. Tilojen muutos päiväkotitiloiksi sisältäen vesi- ja viemäröintityöt.

Saaristohommia
Previous slide
Next slide

Projekti 4

Tarjoamme palveluitamme myös saaristoalueilla. Meillä on käytössämme vene ja viime kesänä autoimme mökkien omistajia erilaisissa tehtävissä, kuten lämpöpumppujen asennuksissa sekä vesijohto- ja viemäritöissä. Lisäksi huolehdimme mökkien vesijärjestelmien kunnossapidosta.

Ota yhteyttä meihin helposti ja nopeasti – Tarjoamme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua!

Voit lähettää meille sähköpostia, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa meille. Pyrimme vastaamaan lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa saat nopeiten yhteyden soittamalla!

Scroll to Top