Jarno

041-3148400

Jonas

045-6796595

PÄIVYSTYS 041-3106276

ark. klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin

TIETOA MEISTÄ

Esittely

JL Talotekniikan yrittäjät Jarno Lonka ja Jonas Liljeqvist

JL Talotekniikka on Kotkassa toimiva monipuolinen LVI-alan yritys. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua yksityis- ja yritysasiakkaille Kotkassa ja lähikunnissa. Palvelumme kattavat erilaiset putki-, lämmitys- ja ilmastointityöt. Aina pienistä hanavuodoista lämmitysjärjestelmien asennuksiin ja linjasaneerauksiin.

Me JL Talotekniikalla arvostamme kaikkia asiakkaitamme ja olemme ylpeitä sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen. Pyrimme tarjoamaan nopeaa, laadukasta ja asiakasystävällistä  palvelua, ja henkilöstömme on käytettävissä 24/7 kaikissa LVI-hätätapauksissa. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja laitteita varmistaaksemme, että kaikki työmme on pitkäikäistä ja luotettavaa.

Yrityksellämme on täysi toimilupa ja vakuutus, ja noudatamme kaikkia turvallisuus- ja ympäristömääräyksiä. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, ja tarjoamme asiakkaillemme yksityiskohtaiset arviot ennen töiden aloittamista. Tarjoamme myös kilpailukykyisen hinnoittelun, mikä tekee palveluistamme kohtuuhintaisia kaikille.

Tarvitsitpa sitten yksinkertaisen korjauksen tai täydellisen putkistojärjestelmän asennuksen, JL Talotekniikka auttaa. Ota yhteyttä jo tänään tai kysy lisää palveluistamme!

Lämmitysjärjestelmiä Asennettu
0 +
Wc-istuimia asennettu
0 +
Ilmalämpöpumppuja asennettu
0 +
Vuotavia Hanoja Korjattu
0 +

Ota yhteyttä meihin helposti ja nopeasti – Tarjoamme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua!

Voit lähettää meille sähköpostia, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa meille. Pyrimme vastaamaan lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian. Kiireellisissä tapauksissa saat nopeiten yhteyden soittamalla!

Scroll to Top